About بیماری هرپس زونا
About بیماری هرپس زونا
Blog Article
پیشگیری از آبله مرغان از ابتلا به زونا هم جلوگیری میکند. کودکان باید اولین دوز واکسن را بین ۱۲ تا ۱۵ ماهگی و دوز دوم را بین ۴ تا ۶ سالگی دریافت کنند.
اگر فردی دچار تاول نشود، ویروس نمیتواند گسترش یابد. اقدامات احتیاطی زیر میتواند به جلوگیری از انتقال ویروس کمک کند:
ویروس ایجاد کننده زونا، ویروس واریسلا زوستر، با تماس مستقیم مایعات موجود در جوشهای تاولی فعال، میتواند از فردی به فرد دیگر منتقل شود. بنابراین، افراد مستعد باید از تماس با افرادی که زونا فعال دارند، به خصوص زنان بارداری که هرگز مبتلا به آبله مرغان نشده اند یا افرادی که سیستم ایمنی ضعیفی دارند، خودداری کنند.
بثورات مشخصه زونا به طور معمول پس از یک دوره اولیه سوزش، سوزن سوزن شدن، خارش یا ایجاد لکه در ناحیه آسیب دیده ظاهر میشوند. بعد از گذشت چند روز، بثورات به صورت نوار مانند در امتداد مسیر عصبی (به نام درماتوم) ظاهر میشوند و تنها بر یک طرف بدن تأثیر میگذارند.
ایجاد اشتراک ورود به من اطلاع بده اگر ... نظرات جدید گذاشته شد
فقط تماس مستقیم با مایع داخل تاولها میتواند ویروس را گسترش دهد. بنابراین، پوشاندن تاولها خطر سرایت بیماری را کاهش میدهد.
عاملی که این ویروس را تحریک میکند معمولا روشن نیست، اما ممکن است زمانی اتفاق بیفتد که اتفاقی رخ دهد که سیستم ایمنی بدن را تضعیف کند و ویروس را وادار به فعالسازی مجدد کند.
شکاکیت بیش از حد داشتن. به عنوان مثال، فکر میکنند که افراد دیگر دروغ میگویند یا طرحهایی برای تقلب کردن علیه آنها دارند.
Paranoia is the sensation you’re becoming threatened in a way, for instance people looking at you or performing against you, Despite the fact that there’s no proof that it’s real.
برای مثال کسی که دچار این توهم شدهاست که یک شخصیت مهم سیاسی یا ادبی است، میتواند در دسته مبتلایان به پارانویای بیماری زونا تا چند روز واگیر دارد مطلق بگنجد.
آشنایی با بیماری مننژیت؛ اژدهای هفت سر بیماریهای عفونی
بسیاری از حکام مستبد، به پارانویا مبتلا بودهاند. برای مثال استالین نمونه بارزی از شخص پارانویا بودهاست. با اینکه استالین دائماً دچار توهم توطئه علیه خودش بود، این مورد میتواند سؤال خوبی را به وجود بیاورد. استالین، در واقع دشمنان زیاد داشت اما در عین حال دچار توهم توطئه هم بود و فکر میکرد اطرافیانش دائماً مشغول دسیسه چینی علیه او هستند.
به جرات میتوان گفت که ازدواج با اختلال شخصیت پارانوئید یکی از سختترین تجربههایی است که یک فرد میتواند در زندگی داشته باشد.
اغلب افراد با درمان در منزل بهبود مییابند، اما اگر علائم دیگری مثل تب ظاهر شوند، فرد باید به دنبال کمک پزشکی باشد.